Vacatures

Gevraagd: PR medewerker (Vrijwillig)

Vrijwillige functie.
Ervaring heeft Hondentraining Breda geleerd dat een goede puppytraining cruciaal kan zijn voor het wel of niet optreden van gedragsproblemen. Het kan bepalend zijn of een pup als jonge en volwassen hond zich goed opgevoed gedraagt. Ook is ongewenst gedrag vaak een oorzaak voor het uit huis plaatsen en herplaatsen van de hond waarbij dit ongewenst gedrag voorkomen had kunnen worden door het volgen van een goede puppytraining, goed zowel voor de baas als voor de pup.

Werkzaamheden:
Hondentraining Breda wil dit uitdragen en verzorgt daarom een goede puppytraining voor een laagdrempelige prijs. Het uitdragen gebeurt momenteel op een te bescheiden wijze en een belangrijke taak van de gevraagde PR medewerker is op een hoger niveau brengen van de publiciteit zodat een groter deel van het potentieel cursistenaanbod kan worden bereikt.

Daarnaast is een taak van de PR medewerker het mede-onderhouden en mede-uitbreiden van contacten waarmee Hondentraining Breda relaties onderhoudt.
Verder wordt door de PR medewerker en de organisatie samen werkzaamheden ingevuld.

Werktijden:
In overleg

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Gevraagd: (aspirant) hondentrainers (Vrijwillig)

Vrijwillige functie.

Wegens de enorme groei van de hondenschool zijn wij op zoek naar uitbreiding van de hondentrainers en enthousiastelingen die opgeleid willen worden tot hondentrainer.

Vereisten:
Een positieve instelling; wij hanteren de positieve trainingsmethode.

Doorzettingsvermogen; Vrijwillig betekent niet vrijblijvend.

Kandidaten moeten het leuk vinden om aan de baasjes te leren hoe zij met hun honden om moeten gaan en zodoende aan honden te leren hoe zij met hun baasjes om moeten gaan.

Bij gebleken geschiktheid en de juiste instelling is er voor onze vrijwilligers de mogelijkheid deel te nemen aan een opleiding tot gecertificeerd hondentrainer.

 Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Gevraagd: Assistenten (vrijwillig)

Vrijwillige functie.
Wegens toenemende drukte op ons trainingsveld zijn wij met smart op zoek naar mensen die als vrijwilliger willen helpen ten behoeve van de hondentraining.

Taken, samen met andere vrijwilligers:
Het op orde houden van het trainingsveld:
    Gras maaien
    Graskanten maaien
    Verwijderen foute planten.
    Kuilen dichten.
    Het op orde houden van het hekwerk
    Plegen van onderhoud.
   
Bijhouden trainingsattributen:
    Bij de training uitzetten van materialen.
    Na de training weer opruimen.
    Onderhoud aan trainingsattributen.
    Mede bedenken en maken van attributen.

Wij zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om op zaterdag vanaf 09.00 uur in teamverband de hondentraining mede te verzorgen als een ondersteuning van de hondentrainers en aspirant hondentrainers.  Eindtijd varieert in overleg van 13.00 tot 14.00 uur. Gedeelte van de tijd is ook bespreekbaar.
Onderhoudswerkzaamheden kunnen gedurende de week plaatsvinden.

Wij vinden het heel belangrijk dat onze trainingen een goed resultaat opleveren in een gezellige sfeer.
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.